Megszabadítjuk a bérek kiszámolásának terhétől

sec 1 icon 1

Költségek megtakarítás

sec 1 icon 1

Az adminisztrációs terhek csökkentése

 

sec 1 icon 2

A bizalmas adatok védelme

sec 1 icon 3

A kockázat diverzifikációja

A bérszámfejtési outsourcing magába foglalja, a bérszámfejtés teljes körű dokumentációja feldolgozásának, elérhető áron történő, biztosítását, a bérek kiszámolásától kezdve egészen az állami intézményekkel történő tárgyalásokon való a képviseletig. A bérek adatainak feldolgozását, havi rendszerességgel, az erre szakosodott specialisták végzik.

egje schema cz

A velünk történő együttműködés előnye

zabezpečení

Aktuális jogszabályozás

Folyamatosan figyeljük a jogszabályok változását és ezekkel frissítjük a mi rendszereinket.

komplexnoxt

Technológiai know-how

A rendszerünkkel képesek vagyunk más típusú szoftvereket is összekapcsolni. Együttműködünk a beléptetési rendszerek szolgáltatóival.

podpora

Tapasztalat

A bérszámfejtést az ügyfeleink részére már 2000 évétől készítjük. Ezt követően elkezdtük a bérszámfejtés szolgáltatásának nyújtását más közép- és kelet-európai országban is.

podpora

Ellenőrzés

Amennyiben kéri, a humán erőforrással kapcsolatos adatok ellenőrzése céljából on-line hozzáférést kaphat, valamint folyamatosan figyelheti az adatok feldolgozását.

podpora

Helyettesíthetőség

A bérszámfejtést végző alkalmazottunk megbetegedett, szabadságon van, vagy felmondott? Ez gyakran gondot jelent. Viszont általunk a bérek kifizetési határideje be lesz tartva.

podpora

Kirendeltségek hálózata

A csehországi és a külföldi kirendeltségeink közti együttműködésnek köszönhetően képesek vagyunk kiszámolni a dolgozó bérét, aki bármilyen adózási területen lehet alkalmazva.

Szakembereink itt vannak az Ön számára

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Értékesítési részleg     +36 308 705 714       eva.halasz@elanor.co.hu

 

elanor.co.hu
hu-hu